Searching...
5 Mart 2013

Kadınların yüzde 11'i bunun seksten daha iyi olduğunu söyledi.

02:35

Kadınların yüzde 11'i bunun seksten daha iyi olduğunu söyledi.


İngiltere’de yapılan bir araştırmada kadınların ilginç bir zevki daha ortaya çıktı. Araştırmaya göre kadınların yüzde 14′ü giymesi uygun değil diye partnerinin elbiselerini toplayıp attığını kabul etti. İngiliz Kalp Vakfı’nın yaptığı ankette İngilizlerin üçte biri bu toplayıp atmaktan işinden rahatladığını belirtti. Kadınların yüzde 11′i ise bu olayın “seksten daha iyi” olduğunu söyledi.
Eski giysileri atmak konusuda İngilizlerin yüzde 38′i ileride kesinlikle kullanmayacağı şeyleri sakladığını çünkü çocukluğunu hatırlattığını kaydetti. Ancak bazen istenmeyen şeyleri çöpe atmak geri tepebiliyor. Ankete katılanların yüzde 28′i attığı şeyi tekrar bulmak için çöü karıştırdığını söyledi.
Araştırmada ayrıca yüzde 17′lik bir kesimin işe yarayan şeyleri yanlışlıkla attığı için üzüntü duyduğu ifade edildi. Kalp Vakfı kullanılmayan eşyaların ne yapıldığı ile ilgili araştırmasında yüzde 33 iyi anıları hatırlattığı için tuttuğunu söylerken yüzde 25′lik bir kesim ilişki bittikten sonra intikam için attığını belirtti.
Kadınların yüzde 15′i sinirlendiği için eski sevgilisinin elbiselerini attığını söyledi. Yüzde 8′i ise önce elbiseleri parçalıyor sonra atıyor.
Araştırma 2 bin yetişkinle yapıldı. Araştırmada atılmayan eşyalar ise yüzde 67 ile eski fotoğraflar, yüzde 46 ile daha uzun süre kullanılacak giysi, yüzde 40 ile gençlikten kalan CD.
                                                 Facebook Logosuna Tıkla Sayfamızı Beğen !
                                                        
                                                  

0 yorum:

Yorum Gönder