Searching...
15 Mart 2013

HTC'nin başı sıkışık!

16:49

Merakla beklenen telefon ertelendi.HTC'nin tanıttığı andan 

itibaren büyük heyecan yaratan telefonundan beklenmeyen 

bir gelişme var!


Her 
yeni yıl beraberinde birçok teknolojik cihaz anlamına geliyor; en azından son yıllar bize bunu gösterdi. Konu akıllı telefon olduğu zamansa akla gelen en önemli isimlerden birisi olan HTC, Şubat ayında Android tabanlı yeni cihazı HTC One'ı tanıtmıştı.

Cihaz ile birlikte firma tarafından yapılan açıklamada ise 4.7 inçlik HTC One'nın başta Amerika olmak üzere, tüm dünyada Mart ayı sonunda satışa çıkacağı dile getirilmişti. Nitekim HTC'den gelen yeni bir habere göre planlarda büyük bir değişiklik oldu, en azından tüm dünya  kısmında. Engadget'in yayınladığı rapora göre firmadan direk olarak gelen haber ile HTC One'nın dağıtımı Nisan ayına ertelenmiş bulunuyor. Fakat bu tarihi ortadan kaldıran iki şık mevcut: Bunlardan ilki Alman pazarı ki ürünün satışı almanya 'da O2 kablosuz sağlayıcı firma üzerinden vaat edilen tarihte gerçekleştirilecekken olmasıyken, bu tarihten  etkilenmeyecek ikinci grup ürünü ön sipariş vermiş bulunan son kullanıcılar olacak ki cihazlarına en geç Mart ayı sonunda kavuşmuş olacaklar.

HTC cephesindeyse ürünün çıkış tarihinin neden birkaç hafta ileri atıldığı hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı. Akla gelen ilk sebepse üretim esnasında yaşanan teknik sorunlardan başka bir şey değil. HTC One, döt çekirdekli Qualcomm Snapdragon 600 işlemci ve göz kamaştırıcı 1080p'lik ekranı ile şimdiden markanın amiral gemisi olmuş durumda.


                                                          Facebook Logosuna Tıkla Sayfamızı Beğen !




0 yorum:

Yorum Gönder