Searching...
10 Mart 2013

Android tabanlı ilk akıllı monitör!

05:32

Geleneksel her ekrandan daha akıllı, ilk Android tabanlı ekran.


Hem içi hem de dışı akıllı olan bu monitör, Full HD kapasitesi, zengin kullanıcı ara yüzü, tablet stili göz atma özellikleriyle size benzersiz bir ekran  deneyimi yaşatacak.
İlk Android tabanlı ekran olan Acer DA220HQL, ekran ve internet deneyimi için hem evlerde hem de işyerlerinde  ideal bir monitör çözümdür.
Full HD görüntü
Optik iki noktalı çoklu dokunmatik özelliğe sahip 21.5” full HD bir ekranda, çift çekirdekli 1GHz işlemci, 8GB depolama kapasitesi ve 1.2MPkamera ile çok amaçlı, çok modlu, çoklu dokunmatik, çoklu senkronizasyon ekran  deneyimini parmaklarınızın ucunda yaşayın

Tablet Kullanımı


Yeni Acer DA220HQL Akıllı Monitör  ile “Sosyal Medya” hayatınız bile bir tık ötenizdedir: Skype, Messenger, Google+, You Tube Talk, Search, Maps ve daha binlerce uygulamayaAndroid Uygulama Mağazası aracılığıyla erişebilirsiniz. Acer Ring ara yüzü çoklu görevleri kolaylaştırır ve kullanıcılara herhangi bir ekrandan diğer bir uygulamaya kolay ve hızlı erişim sağlar. Pencere öğeleri içeriklere hızlı ve doğrudan erişim sağlar ve sık kullanılan bilgileri ve en son güncellemeleri ön planda tutar. Bu akıllı monitörün özellikleri bununla da bitmiyor. Dokunmatik ve çoklu görev deneyimini geliştirmek için Acer Ring herhangi bir ekrandan diğer bir uygulamaya kolay ve hızlı erişim sunarken, web görsellerinden makalelere, haritalardan arkadaşlarınızın gülümseyen yüzlerine kadar hoşunuza giden herşeyi yakalar.
Instant-on özelliği uyku modundan yalnızca 1.5 saniyede sürdürme özelliği sunar. Yani, beklemekle vakit harcamak yerine keşfetmeye ve eğlenmeye neredeyse anında başlayabilirsiniz. Bu özellikleri Google sanal klavye ve XT9 çoklu dil fonksiyonu ile birleştirerek, geniş bir ekran formatında gerçek bir tablet deneyimine sahip olursunuz.   Acer DA220HQL aynı zamanda kullanıcıların çeşitli bilgi işlem cihazları kullanarak multimedya ve veri dosyalarını kolayca almalarını, kullanmalarını ve paylaşmalarını sağlayan bir dosya paylaşım ve ortam yönetimi çözümü olan Acer Cloud'u destekler. AcerCloud dijital verilerin mobil cihazlar arasında yönetimini platformdan bağımsız olarak kolaylaştırır ve yeni Acer ürünlerinde tamamen ücretsizdir.

Çok Amaçlı Kullanım için Zengin Bağlantı Noktaları


Daha fazla fonksiyonellik ve verimlilik için, Acer DA220HQLakıllı ekranın bağlanabilirlik seçenekleri arasında üç USB bağlantı noktası, bir microSD kart, Ethernet, Wi-Fi 802.11b/g/n ve Bluetooth'un yanı sıra bir dizüstü bilgisayarı veya tableti ilave bir ekrana bağlamak için bir micro HDMI® mevcuttur.


Modern ve şık Tasarım


Ultra ince bir profil ve gümüş renkli hoparlörler 21.5 Full HD paneli çevreler. Daha iyi bir dokunmatik deneyim için 20 ile 75 derecelik ergonomik bir eğim açısı mevcutken, 178° görüntüleme açısı tüm açılardan çarpıcı renkleri görüntüleyebilmenize izin verir ve 100,000,00:1 kontrast oranı çok loş veya çok parlak ortamlarda görüntüleme sağlar.
Acer DA220HQL Nisan ayından itibaren seçkin perakende ve kanal ortakları aracılığıyla Türkiye’de temin edilebilir.


Acer DA220HQL AkıllıEkran nitelik ve teknik özellikleri:


Ekran:                               21.5”Full HD LED ekran (1920 x 1200), 16:9, Çift Noktalı Optik Dokunma
Kontrast Oranı:                1000:1
Parlaklık:                          250nit
Renkler:                           16.7milyon
Yanıt süresi:                     12ms
İşlemci:                             TIOMAP 4428, çift çekirdekli ARM® Cortex-A9, 1 GHz
Depolama:                         8GBROM / 1GB RAM
İşletim Sistemi:                Android Ice Cream Sandwich
Web kamerası:                 1.2MP
Bağlanabilirlik:                802.11b/g/n, Bluetooth 2.1 + EDR, Ethernet
Hoparlörler:                       2x 1W
Giriş/Çıkış:                        micro-SD™,3 x USB, micro HDMI, 3.5 mm ses jakı
Diğer:                                 Vesa bağlantı sistemi



                                                   Facebook Logosuna Tıkla Sayfamızı Beğen ! 
                                                  

                                    



0 yorum:

Yorum Gönder