Searching...
1 Ekim 2013

Umutsuzum dostlar bu daha iyi günlerimiz

07:13
Merhabalar... Önce fotoğraftan bahsedeyim. Elektronik müzik çalıp parti veren bir organizasyon vardır. (beyaz giyme zorunluluğu var(white sensation) Türkiye'de de parti yapalım demişler. Sonuç bu kadınsız, kızsız bir parti. Komik olmuş orası ayrı amaç müzik dinlemek de olabilir orası da ayrı ama olayın dramatik yönü de yadsınamaz. Bastırılmış duyguların sonuçları bunlar.
    
      İşi gereği dünyayı dolaşan bir arkadaşım vardı. İsviçre'ye gitmişti Türkiye ile arasında ne fark var dedim. Kadın var sokaklarda dedi. Yaşlısı genci fakiri zengini en küçük yerleşim biriminde bile kadınlar sosyal hayattalar çalışıyorlar geziyorlar. Yoksa bizden daha zengin değiller dedi. İslam öncesi gayet aktif olan Türk kadınını (eski Türklerde kadınlar savaşırlardı, ülke yönetiminde söz sahibiydiler,erkeklerden kaçmazlardı,tesettür yoktu vb ) İslam eve kapatmıştır. İslam'ın getirdiği toplumsal yapı da kadınlara cinsel anlamda bastırılmışlık erkeklere ise saldırganlık olarak yansımıştır. Hani bazı bayanlar "tüm erkekler sapık yaaa" derler ya aslında çok da yanlış değil. İşin aslı kadını erkeği standart Türk insanı sapıktır. Anadolu'da yüzlerce yıldır başta eşekler olmak üzere hayvanlara tecavüz ediliyor. Hatta bu iş artık cinsel açlık olayını aşmış kültür olmuş. Bazı yörelerde gerdek gecesi öncesi hayvanlarda prova yapılır. Midenizi fazla bulandırmayayım ama bugün bile köylerde dişi eşeği yalnız bırakmazlar. Benim bile eşeklere tecavüz ettiğini ballandıra ballandıra anlatan arkadaşlarım oldu ki köyde yaşamadım ilçede yaşadım. Neyse hayvanlar bir yönü bu işin esas önemli kısmı ülkemizde ahlak anlayışı vicdana dayanmıyor. O yüzden gayet rahat toplumsal olarak toplu halde sapıklıklar yapılabiliyor. Yeter ki dışlanma olmasın toplum onaylasın. Daha geçen yıl Sakarya'da 14 yaşındaki çocuğa tecavüzle suçlanan sanıklar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı ve onları bekleyen yakınları Türkiye sizinle gurur duyuyor deyip alkışlarla karşıladılar. Daha bir kaç sene önce Siirt'te 1-2 yaşındaki bebeklere toplu tecavüz olduğu ve halkın bu olayın üstünü kapattığı anlaşıldı. Hatta belediye başkanı bu olayı kapattık kurcalamayın kan davası olur deyip gazetecileri kovalamıştı ki öldürülmüştü de bebekler öyle hatırlıyorum. Hatta Zaytung absürt bir haber yapmıştı Siirt'te yetişkin bir kadına tecavüz eden sapığa belediye başkanı şehrin imajına verdiği katkıdan dolayı plaket verdi diye. Güleriz ağlanacak halimize.

       Bu sapıklıktan ülkemizi kurtarmamız lazım. Kadın erkek paralel yaşamamalı beraber yaşamalı. İnsanları kadın, erkek, bakire, dul, eş cinsel vb diye değil insan olarak bakmalıyız. Bunun için de toplumsal baskı kalkmalı kabile kültüründen kurtulmalıyız.  Bu yapıyı düzeltmemiz lazımken siyasetçiler ve ülkeyi yönetenler daha da bozuyorlar. Tesettürü moda yapıp imam hatiple yaygınlaştırarak kadını daha da toplumdan soyutluyorlar. Karma sınıfları yok etmeye çalışıp zinayı tekrar suç haline getirmeye çalışıyorlar. Daha geçen sene Mhp genel başkan adayı zinayı yasaklayıp boşananları döveceğiz dedi. Ülkeyi yönetenler sapık toplumu düzeltecek yerde sapıklığı teşvik ediyorlar.
 O yüzden umutsuzum dostlar bu daha iyi günlerimiz.

0 yorum:

Yorum Gönder