Searching...
27 Haziran 2013

Redhack İstanbul İl Özel İdaresini Kullanıma açtı,vatandaş borcunu kapattı !

22:21



RedHack ayrıca kurum adlarını site üzerinden değiştirerek sembolik de olsa anlamlı bir mesaj verdi. Okul adları direniş şehitleri Mehme Ayvalıtaş, Ethem Sarısülük ve Abdullah Cömert olarak değiştirip yayınladı. Sermaye hükümetinin "kırık cam" ve "fıskiye" açıklamaları yaptığı, ölenleri yok saydığı bir dönemde RedHack, şehitlerin isminin okullara verilmesi gibi anlamlı bir adımı çökerttiği site üzerinden yapmış oldu.

RedHack’in eylemi ile başa çıkmayan devlet güçleri çareyi sitenin fişini çekmekte buldu. Siteye erişim kesilirken silinen borçların tekrar belirlenemeyeceği savunuluyor.

#Redhack, Sabah vakti istanbul il özel idaresini kullanıma açtı.

Giren borcunu kapattı, redhack durmadı birçok borcu daha sildi :)

İşte Twitler :

RedHack

Hepiniz ayni anda girmeyin, cokuyor ;) 
Kullanici Adi: admin 
Sifre: redhack


RedHack ★

Kendi evinin borcunu silenler yakistiramadik ;) 
Ozel idarei:http://www.ioi.gov.tr/fatura/login.php … 
K-Adi: admin
Sifre: redhack


RedHack ★

Istanbul Idare'nin elektrik, gaz, adls vs tum fatura islemlerini halka aciyoruz ;)
http://www.ioi.gov.tr/fatura/login.php … K-Adi: admin Sifre: redhack


RedHack ★
Bu ufak hack olayimizdi.. Bircok sistemde kimse bilmeden neleri sildik, neleri ekledik.. Korkarim kimse bilmeyecek, bilemeyecek ;)

RedHack ★
Canlar hepiniz birden girdiniz site coktu.. Borc silemeyenler oldu.. Neyse merak etmesinler, biz sileriz ;)


RedHack ★
Istanbul Valiligini, Vali mutlunun ozel sitesini Istanbul Ajansi'ni Istanbul Idaresini ve IETT'yi hackledik kalan yerleri bildirin ;)



RedHack ★
Siteye hepiniz girdiniz diye site erisime kapandi ya? su borclari silseydiniz, bakan ciksin arkadas, biz silecegimizi sildik gerci ;)


RedHack ★
Arkadaslar cok yukleniyor, yavas yavas girin borc silen ciksin, korkmayin biz tesfik ettik, suçsa bizim suçumuz, hack se biz hackledik ;)


RedHack ★
++++ Secimlerin "bu seklini" destekliyoruz, elektronik ortamda yapilmasi guzel birsey, devam etmeleri en buyuk temennimiz ;) ++++



RedHack ★
Adamlar fi$i cekti.. Neyse borc silen, ekleyen, Abdullah'in Ethem'in Mehmet'in adini ekleyenler.. Selam olsun.. Sabahcilara ufak armagandi..



RedHack ★
++++ Sadece yuzunuz gulsun, moraliniz tam olsun, "bitmedi daha suruyor o kavga ve surecek" demek icin ve yalniz degilsiniz bilin diye. +++



RedHack ★
Biz "zaten bizim olana" sirf birileri ipek kravat taksin diye para odemeyi reddeddik! Halkin borclarini hep sildik, silmeye devam edecegiz!


RedHack ★
Sadece Ist borclarini silmedik, 2005 trafik cezalarini silderek, 2012 Memura zam yaptik, 2013 KIK'de AKP'yi 1 kurusa ihaleye verdik .

0 yorum:

Yorum Gönder